Τοπικά Νέα

Νεκρός σε τροχαίο οδηγός μηχανής από τα Τρίκαλα

Το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της επ. οδού Μικρού Κεφαλοβρύσου-Διαλεχτού, ένας 50χρονος μοτοσικλετιστής για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, χτύπησε σε κράσπεδο και σύρθηκε 100 μέτρα από το σημείο της πτώσης.

Αποτέλεσμα ήταν να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός ήταν στο κεφάλι. Στο σημείο βρέθηκε και κράνος αλλά είναι άγνωστο εάν ο άτυχος άνδρας το φορούσε. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, τον παρέλαβε και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για έναν 50χρονος από το Καλονέρι Τρικάλων, συνταξιούχο της ΕΑΣ. Ήταν παντρεμένος και αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο κόρες.

Πηγή: trikalaola

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα