Τοπικά Νέα

Νοσηλεύεται κοριτσάκι 20 μηνών μετά από επίθεση με ροντβάιλερ – Φοβούνται για το μάτι της

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται το κοριτσάκι 20 μηνών, που δέχθηκε επίθεση από σκύλο ροτβάιλερ που ανήκε στην οικογένειά του στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

 

Tο μόλις 20 μηνών κοριτσάκι, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στην παιδοχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Η γενική κλινική κατάσταση του κοριτσιού χαρακτηρίζεται καλή και αντιμετωπίζεται το κάταγμα ινιακού οστού, αλλά υπάρχει ανησυχία από τους γιατρούς για το αριστερό του μάτι, αφού δέχθηκε μεγάλο τραύμα πάνω από το φρύδι – ενώ κατά πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε εξειδικευμένο κέντρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα