Τοπικά Νέα

Ο Μπέος τίμησε την… πρώην Γιουγκοσλαβία για το μακελειό! ΦΩΤΟ

Ήθελαν να τιμήσουν τους νεκρούς του Παρισιού εκεί στο Βόλο αλλά... στην πράξη, έκαναν ένα λάθος.

Αποφάσισαν να φωτίσουν στο δημαρχείο με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Τα χρώματα τα βρήκαν αλλά… τα έβαλαν λάθος. Κι αυτό γιατί, στη γαλλική σημαία είναι κάθετα ενώ στο δημαρχείο του Βόλου μπήκαν… οριζόντια!

Από την Αθήνα ως το Σίδνεϊ, δεκάδες μνημεία και κτίρια “ντύθηκαν” στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, σε μία ένδειξη συμπαράστασης προς τον γαλλικό λαό, που μετρά θύματα και πληγές από το πολλαπλό τρομοκρατική χτύπημα, στην καρδιά του Παρισιού. Aυτό σκέφτηκε και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, οπότε και αποφάσισε να φωταγωγήσει το Δημαρχείο στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Τελικά βέβαια, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες τίμησε την… πρώην Γιουγκοσλαβία.

Πηγή: e-volos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα