Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Καθηγητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο κλειδωμένο γραφείο του

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Καθηγητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο κλειδωμένο γραφείο του

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θρηνεί για την απώλεια του 65χρονου. Ο καθηγητής εντοπίστηκε νεκρός από συναδέλφους του, που ανησύχησαν επειδή είχαν ώρα να τον δουν και να τον ακούσουν…

Στα μαύρα το Πανεπιστήμιο Κρήτης, με τον 65χρονο να αφήνει αναπάντεχα την τελευταία του πνοή, μέσα στο γραφείο του. Ο καθηγητής είχε μπει και είχε κλειδώσει την πόρτα. Μετά από ώρες, συνάδελφοί του, ανησύχησαν και κάποιοι αποφάσισαν να μπουν για να δουν αν ο συνάδελφός της, ήταν καλά. Ακολούθησαν σκηνές και στιγμές πανικού. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν είχαν το παραμικρό περιθώριο να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα.

Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά το θάνατο ενός 65χρονου καθηγητή του ιδρύματος. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του, στο Ηράκλειο, το βράδυ της Τρίτης 28 Μαρτίου του 2023.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον άτυχο καθηγητή εντόπισαν νεκρό συνάδελφοί του, ενώ η πόρτα του γραφείου του ήταν κλειδωμένη. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Στοιχεία για τον καθηγητή

Γεννήθηκε το 1958 και ήταν καθηγητής Μαθηματικών στον τομέα Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ο ίδιος μαθήτευσε στο γυμνάσιο της Βαρβάκειου Πρότυπης Σχολής ενώ στο 1981 έλαβε το πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το 1985 έκανε τη διδακτορική του διατριβή στο Purdue University των ΗΠΑ με θέμα «Tο διοφαντικό πρόβλημα για την πρόσθεση και τη διαιρετότητα σε δακτυλίους πολυωνύμων».

Πηγή: creta24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις