Site icon NewsIT
19:29 Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Πάνω από 4.000 δενδρύλλια για χασίς βρέθηκαν σε θερμοκήπιο της Κρήτης

Μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες βρήκε και ξερίζωσε η ΕΛ.ΑΣ στο Νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο Αντισκάρι της Μεσαράς ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση που έγινε σήμερα το πρωί.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κι ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγω για περισσότερα από 1.800 δενδρύλλια κάνναβης, αστυνομικές πηγές μιλούν  για περισσότερα από 4.000 δενδρύλλια τα οποία εντοπίστηκαν μέσα σε θερμοκήπιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει συλληφθεί ένα άτομο γύρω στα 36, έχει βρεθεί οπλισμός ενώ τα δενδρύλλια αναμένεται να μεταφερθούν στο στυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τους πάνοπλους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου αλλά και τους αστυνομικούς από τις υπόλοιπες υπηρεσίες, στο σημείο έφτασε και ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Κώστας Λαγουδάκης λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Πηγή: ekriti

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version