Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάρος: Ήθελε να σβήσει την κλήση που έφαγε και έπεσε στη λάθος γυναίκα – Όλη η αλήθεια στο φως!

Πάρος: Ήθελε να σβήσει την κλήση που έφαγε και έπεσε στη λάθος γυναίκα – Όλη η αλήθεια στο φως!

Η νεαρή οδηγός πήρε κλήση και προσπάθησε να κλείσει την υπόθεση διαφορετικά. Τα όσα ακολούθησαν στην Πάρο προκαλούν έκπληξη…

Συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (22 Σεπτεμβρίου 2018) στην Πάρο, από αστυνομικούς μια 28χρονη Ελληνίδα, κατηγορούμενη για αντιποίηση αρχής και απάτη. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε η κατηγορούμενη παρουσιάστηκε ως αστυνομικός σε κοπέλα, που της είχε βεβαιωθεί τροχονομική παράβαση και την έπεισε για τη «διευθέτηση» αυτής έναντι αμοιβής.

Αφού κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, η δράστιδα απαίτησε την καταβολή επιπλέον χρημάτων για το «κλείσιμο» της υπόθεσης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των -70- ευρώ και ορίστηκε ραντεβού δοσοληψίας μετά την ολοκλήρωση του οποίου αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν την 28χρονη.

Στην κατοχή της βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις