Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Πατείς με πατώ σε” σε… γλέντι στην Αλίαρτο παρουσία βουλευτών, δημάρχων και… γιατρών (pics)

“Πατείς με πατώ σε” σε… γλέντι στην Αλίαρτο παρουσία βουλευτών, δημάρχων και… γιατρών (pics)

Δεν ήταν μόνο το πανηγύρι στο Γουδί με τα 2.000 άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Ανάλογες εικόνες έρχονται και από γλέντι αθλητικού ομίλου που έγινε στην Αλίαρτο.

Εκεί, τα τραπέζια στήθηκαν σε ανοιχτό χώρο, αλλά χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους. Όπως αποστάσεις δεν τήρησαν ούτε όσοι βρέθηκαν στο γλέντι του Αθλητικού Ομίλου Υψηλάντης στην Αλίαρτο. Ανάμεσά τους δυο βουλευτές, ένας της Νέας Δημοκρατίας κι ένας του ΣΥΡΙΖΑ, δήμαρχοι, ακόμη και γιατροί…

Click4more Γουδί: Συνωστισμός σε γλέντι με 2.000 άτομα! “Ο φακός τους έδειχνε παραπάνω” λέει ο διοργανωτής (Βίντεο)

Στο γλέντι του Α.Ο. Υψηλάντη με την τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα πήγε… κόσμος και ντουνιάς. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν… ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς να κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και όπου τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό πήγαν… περίπατο ήταν, ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου και πολλοί άλλοι.

Και όχι μόνο στο γλέντι που έγινε (το οποίο επρόκειτο να γίνει τον Δεκέμβριο αλλά τότε που ο κορονοϊός ήταν μόνο στην Κίνα, είχε αναβληθεί) ήταν οι συμμετέχοντες ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά οι εικόνες ανέβηκαν και στο Facebook.

Gepostet von Permissos Νέα am Sonntag, 5. Juli 2020

Και τα επικριτικά σχόλια, δεν έλειψαν φυσικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις