Site icon NewsIT

Πάτρα: Δάγκωσε σεκιουριτά και επιτέθηκαν σε γιατρό με νυστέρι!

12.07.2013 | 10:53
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρωτοφανείς καταστάσεις στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας - Τσιγγάνοι μπήκαν από τις πόρτες και τα παράθυρα για να κλέψουν - Η γυναίκα που δάγκωσε τον σεκιουριτά πάσχει από ηπατίτιδα...

Τρία περιστατικά επίθεσης στο προσωπικό που εργαζόταν χθες (11-07-2013) στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας στην Πάτρα, το οποίο εφημέρευε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr σημειώθηκαν επιθέσεις από δύο τοξικομανείς, ενώ ακολούθησε εισβολή τσιγγάνων για να κλέψουν.

Μία από τις πιο άγριες επιθέσεις σε δημόσιο νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα, όταν μια γυναίκα τοξικομανής, που ζητούσε φάρμακα, άρχισε να φωνάζει και να κλωτσάει πράγματα, στο τμήμα των έκτακτων εξωτερικών του νοσοκομείου όταν υπάλληλος εταιρείας φύλαξης παρενέβη για να την απομακρύνει εκείνη του επιτέθηκε και κατάφερε να τον δαγκώσει στο χέρι!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, καθώς η γυναίκα που είναι γνωστή στο προσωπικό, πάσχει από ηπατίτιδα. Λίγο ώρα μετά σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ένας άνδρας, επίσης τοξικομανής, ο οποίος άρχισε να βρίζει το προσωπικό.

Το σκηνικό της ταραχής ολοκληρώθηκε λίγο μετά με την εισβολή από πόρτες και παράθυρα 30 περίπου τσιγγάνων, οι οποίοι ήθελαν να κλέψουν. Στην προσπάθεια να αποτραπούν τα σχέδια τους, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιος τραυμάτισε γιατρό στο χέρι, με νυστέρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ήπειρος: ”Οι δραπέτες μπαινοβγαίνουν στην Αλβανία” – Τι αποκαλύπτει ο θείος του Μάριαν Κόλα!

Μακεδονία: Το φρικιαστικό έγκλημα του Μάριαν Κόλα στον Αλιάκμονα με θύμα ταξιτζή!

Θεσσαλονίκη: Έρευνες, ευρήματα και συλλήψεις της αντιτρομοκρατικής – ”Βλέπουν” τη Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version