Τοπικά Νέα

Πάτρα: Είχε στο σπίτι του από όπλα μέχρι χειροβομβίδες!

Όπλα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, πυρίτιδα και πλαστά δελτία ταυτότητας βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην κατοχή ενός 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα στην Πάτρα από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι αστυνομικοί στο Μεσολόγγι έκαναν σήμερα το πρωί έρευνα στο σπίτι του 39χρονου. Εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν δύο χειροβομβίδες, δύο πυροκροτητές, ένα πιστόλι, δύο κυνηγετικά όπλα, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής ενέργειας, 29 μαχαίρια, δυο στιλέτα, 11 βλήματα, 280 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 132 γραμμάρια πυρίτιδας, μία διόπτρα, επτά γεμιστήρες διαφόρων όπλων, ένα δακρυγόνο, 31 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα, τρία πλαστά δελτία ταυτότητας με στοιχεία του πατέρα του συλληφθέντα, επτά πινακίδες κυκλοφορίας Γερμανικών Αρχών, μια πλαστή πινακίδα αυτοκινήτου κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη αναμένονται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα