Τοπικά Νέα

Πάτρα: Έκαναν κατάληψη και έδωσαν… 50 ευρώ στον Δήμαρχο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας που απεργούν.

Οι εργαζόμενοι καθαριότητας στην Πάτρα έκαναν καταληψη στο δημαρχείο και μάλιστα έδωσαν ειρωνικά… 50 ευρώ στον Δήμαρχο προκειμένου να βάλει βενζίνη στο λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στην Ξερόλακκα!

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με το dete.gr, έχουν ως βασικό αίτημα την εξασφάλιση της υγιεινής και ασφάλειας στη δουλειά τους, αλλά και την μονιμοποίηση υπαλλήλων.

“Πνιγμένοι” από τα σκουπίδια είναι τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα, ενώ οι κάτοικοι προχώρησαν στο κλείσιμο του ΧΥΤΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα