Site icon NewsIT

Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έκανε «ντου» σε λειτουργία με 100 άτομα γιατί «περιφρουρούνταν» από… αντιεξουσιαστές (vid)

17.03.2021 | 11:21
Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έκανε «ντου» σε λειτουργία με 100 άτομα γιατί «περιφρουρούνταν» από… αντιεξουσιαστές (vid)

Αστυνομικοί στην Πάτρα που είχαν ως στόχο να διακόψουν λειτουργία που πραγματοποιούνταν σε Ιερό Ναό της Αιγιαλείας, και την παρακολουθούσαν 100 πιστοί, δεν επενέβησαν ποτέ γιατί φαίνεται πως αυτή περιφρουρούνταν από άτομα του… αντιεξουσιαστικού χώρου. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ. 

Την Τρίτη (16/3) οι αρχές δέχτηκαν καταγγελία για την τέλεση λειτουργίας σε Ιερό Ναό της Αιγιαλείας, στην οποία παρευρίσκονταν περίπου 100 άτομα παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 επικαλούμενος τοπικά ΜΜΕ, όταν οι άνδρες της αστυνομίας έφθασαν στο σημείο βρήκαν στα σκαλιά της εκκλησίας παρατεταγμένα κάποια άτομα γνωστά στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Γεγονός που απέτρεψε τις Αρχές να επέμβουν για να μην δημιουργηθούν εντάσεις, όπως έγινε και στο πάρτι στα σκαλάκια του Αγ. Νικολάου.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος του flamis.gr, και στις δύο περιπτώσεις η αστυνομία προσπάθησε να αποφύγει φαινόμενα επεισοδίων όπως αυτά που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Νέας Σμύρνης. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version