Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Πατέρας συνάντησε 47χρονο που έστελνε ερωτικά μηνύματα στην κόρη του μαζί με δύο πυγμάχους

Πάτρα: Πατέρας συνάντησε 47χρονο που έστελνε ερωτικά μηνύματα στην κόρη του μαζί με δύο πυγμάχους

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα (28.09.2022) ο 47χρονος άνδρας ο οποίος συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με μία 13χρονη κοπέλα στην Πάτρα. Ο πατέρας της κοπέλας, του έστησε παγίδα και τον συνάντησε φέρνοντας μαζί δύο… πυγμάχους.

Σύμφωνα με τη την εφημερίδα «Πελοπόννησος», από πληροφορίες οι οποίες «περιγράφονται» μέσα στην δικογραφία, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι σεξουαλικά μηνύματα, ζητώντας του ακόμα και γυμνές φωτογραφίες. Τα μηνύματα είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, με τον δεύτερο να του στήνει παγίδα στην Πάτρα.

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο, παριστάνοντας στον δράστη πως είναι η κόρη του. Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους, καθώς και ο ίδιος είναι πυγμάχος.

Ο εξαγριωμένος πατέρας ωστόσο, δεν άγγιξε τον δράστη, αλλά άφησε τους δύο πυγμάχους που τον συνόδευσαν να τον χτυπήσουν.

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σήμερα θα καθίσει στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί.

Πηγή: Εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις