Site icon NewsIT

Πάτρα: Πέθανε ο Δημήτρης Σιφακάκης λίγο πριν το γάμο της κόρης του – Οδύνη για τον καθηγητή [pics, vid]

31.10.2017 | 09:43
Πάτρα: Πέθανε ο Δημήτρης Σιφακάκης λίγο πριν το γάμο της κόρης του – Οδύνη για τον καθηγητή [pics, vid]

Ο Δημήτρης Σιφακάκης πέθανε μέσα στο δεύτερο σπίτι του. Οι μέρες χαράς τελείωσαν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο για την οικογένειά του...

Ο Δημήτρης Σιφακάκης έπεσε νεκρός στο υπό κατάληψη σχολείο που δίδασκε στην Πάτρα, με την τραγική είδηση να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον 62χρονο καθηγητή που χθες το πρωί υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο 11ο Γυμνάσιο Πατρών όπου εργαζόταν.

Ο καθηγητής μαθηματικών μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ωστόσο ήταν πλέον αργά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του. Το 11ο Γυμνάσιο Πατρών τελεί υπό κατάληψη και σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής είχε πάει στο σχολείο, στην οδό Σκιάθου, στο Ψαροφάι για αν δει πως είναι τα πράγματα.

Ωστόσο λίγα λεπτά αφότου ο Δημήτρης Σιφακάκης είχε φτάσει στο σχολείο, λιποθύμησε και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του και των μαθητών που σοκαρίστηκαν από  την τραγική εξέλιξη. Ο εκλιπών είχε πλούσια συνδικαλιστική δράση και έχαιρε της εκτιμήσεως της εκπαιδευτικής κοινότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες  ο μαθηματικός βρισκόταν στο γραφείο της Διεύθυντριας του Σχολικού Συγκροτήματος με την οποιά έπιναν τον πρωινό τους καφέ, όταν σωριάστηκε στο πάτωμα.

Πέθανε λίγο πριν το γάμο της κόρης του

Εκείνο που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός, πως ο Μαθηματικός, ετοιμαζόταν για τις χαρές της κόρης του, αφού σε μια εβδομάδα επρόκειτο να παντρευτεί!

Σήμερα, ημέρα της κηδείας του καθηγητή, το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό, ωστόσο δεν θα διεξαχθεί κανένα μάθημα. Επίσης οι συνάδελφοί του θα καταθέσουν χρηματικό ποσό στη μνήμη του στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Το σχολείο της τραγωδίας στην Πάτρα

Ο εκλιπώνήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης και μαζί με τους μαθητες του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.

Πηγή: tempo24.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version