Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Εντολή του Θάνου Πλεύρη για κατεπείγουσα έρευνα για το θάνατο του 49χρονου – Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πάτρα: Εντολή του Θάνου Πλεύρη για κατεπείγουσα έρευνα για το θάνατο του 49χρονου – Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, σχετικά με το υπό διερεύνηση περιστατικό θανάτου 49χρονου,

Οι μέχρι τώρα καταγγελίες αναφέρουν πως λίγο πολύ ο 49χρονος αφέθηκε στην τύχη του και δεν έγινε δεκτός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας παρ’ ότι είχε πόνους στην πλάτη.

Ο Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να διαπιστώσει ο ίδιος τι έχει συμβεί. 

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί από το οικογενειακό περιβάλλον του 49χρονου προς το newsit.gr, πήγε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο, παραπονούμενος για έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του είπαν να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο, όπου εφημέρευε εκείνο το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Όμως λίγη ώρα μετά ο 49χρονος πέθανε.

Ο Γιάννης Καρβέλης ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις