Site icon NewsIT
19:35 Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πάτρα: Τρεις ανήλικοι έδερναν συνομίλικό τους σε κεντρκό δρόμο

Ένα απίστευτο και ταυτόχρονα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, στην Ακτή Δυμαίων, δίπλα από γνωστό συνεργείο αλλαγής λαστιχων.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όπως κατήγγειλαν στο patrastimes.gr αυτόπτες μάρτυρες, που περίμεναν στην ουρά του απέναντι φαναριού,
τρία ανήλικα αγοράκια έβριζαν χυδαία συνομήλικό τους,
ο οποίος τρομαγμένος δε μπορούσε να αντιδράσει ή τουλάχιστον να τους ‘’ξεφύγει’’.

Τα χειρότερα δεν άργησαν να έρθουν, καθώς σε δευτερόλεπτα, οι τρεις ανήλικοι ‘’νταήδες’’ άρχισαν να ‘’ξυλοφορτώνουν’’ το φοβισμένο αγοράκι, μέχρι που το πέταξαν στο πεζοδρόμιο, συνεχίζοντας την άγρια συμπεριφορά τους.

Ο μικρός ανήμπορος να αντιδράσει, ικέτευε για βοήθεια. Όταν περαστικοί συνειδητοποίησαν τι συνέβη, έτρεξαν να βοηθήσουν τον μικρό. Μόλις τους αντιλήφθηκαν οι τρεις μικροί δράστες, το έβαλαν στα πόδια και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Κλήθηκαν οι γονείς του ανήλικου αγοριού, οι οποίοι πήγαν άμεσα στο σημείο και το παρέλαβαν, τρομαγμένο καθώς ήταν.
Το περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, οι τρεις δράστες ήταν πιθανότατα τσιγγάνοι.

Πηγή: PatrasTimes

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version