Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέλλα: «Είχε πολύ δυνατό αέρα και η καγκελόπορτα το καταπλάκωσε» – Συγκλονίζει ο παππούς του 5χρονου

Πέλλα: «Είχε πολύ δυνατό αέρα και η καγκελόπορτα το καταπλάκωσε» – Συγκλονίζει ο παππούς του 5χρονου
ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Είχε πολύ δυνατό αέρα χθες (σ.σ. 18.05.2022) και η καγκελόπορτα καταπλάκωσε το παιδί», λέει στο newsit.gr ο παππούς του 5χρονου από την Πέλλα. Ο μικρός παραμένει διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς μία μεταλλική πόρτα έπεσε πάνω του.

Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα (18.05.2022) στη Σκύδρα, στον νομό Πέλλας. Ο κος Γιώργος αναφέρει ότι εκείνος δεν έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και περιμένουν νέα από τους γονείς του εγγονού του.

«Κι εμείς περιμένουμε νέα από τα παιδιά μου που είναι στο νοσοκομείο. Είναι διασωληνωμένο το παιδί». Ο παππούς του 5χρονου εξηγεί, μιλώντας στο newsit.gr ότι ο πολύ δυνατός αέρας έριξε την καγκελόπορτα. «Όταν έγινε το συμβάν κατά τις 7 το απόγευμα, δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Ήταν μαζί με την μητέρα του και το μικρότερο αδερφάκι του. Είχε πολύ δυνατό μπουρίνι, 14 μποφόρ έλεγε ο καιρός στο ίντερνετ και έπεσε η καγκελόπορτα από τον πολύ δυνατό αέρα». Μάλιστα μας αναφέρει ότι «ο γαμπρός μου και η κόρη μου είναι ακόμα πελαγωμένοι, θα έρθουν το βράδυ να μου πουν», καταλήγει ο παππούς του 5χρονου που καταπλακώθηκε από μία μεταλλική καγκελόπορτα.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις