Τοπικά Νέα

Πέθανε από κορονοϊό ο Δημήτρης Τυράκης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών και ύστερα από επιπλοκές του κορονοϊού, ο Δημήτρης Τυράκης, γνωστός στη Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα για την ενασχόληση του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα το πρωί σε Γόμφους, Θεσσαλονίκη και γενικότερα στο Ν. Τρικάλων η είδηση του θανάτου του πολύ γνωστού σε όλους, λόγω και της εργασίας του, αλλά και της ενασχόλησής του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση(υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πύλη Αξιών»… Δημήτρη Τυράκη, Ετών 67

Σύμφωνα με το pylinews.gr, ο Δημητρης Τυράκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πύλη Αξιών”, είχε γράψει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα