Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Πέθανε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα” – Αποκαλύψεις στο newsit.gr από τον ιατροδικαστή για το έγκλημα στη Δράμα!

“Πέθανε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα” – Αποκαλύψεις στο newsit.gr από τον ιατροδικαστή για το έγκλημα στη Δράμα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Μόνο λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν, προκειμένου ο 51χρονος μητροκτόνος της Δράμας, να αφαιρέσει την ζωή της ηλικιωμένης μητέρας του, όπου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καφνίδη έφυγε από ασφυκτικό θάνατο.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr λίγες ώρες μετά την εξέταση της σορού η 86χρονη γυναίκα δεν έφερε κανένα τραύμα πέρα από κάποιες εκχυμώσεις στο θώρακα και το στόμα:

“Η σορός δεν φέρει κανένα τραύμα εκτός από κάτι εκχυμώσεις στο θώρακα και την στοματική κοιλότητα από τα χέρια του δράστη όπως κρατούσε το μαξιλάρι. Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο θάνατος της γυναίκας αποδίδεται σε ασφυξία” αναφέρει και προσθέτει:

Click4More: Δράμα: Τσακώθηκε με την μητέρα του και την έπνιξε με μαξιλάρι! Νέα στοιχεία – σοκ

“Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα σύμφωνα με τα ευρήματα γύρω στις 18:30 με 19:00 εκεί υπολογίζω πως απήλθε το μοιραίο. Μιλάμε για μια γυναίκα 86χρονών με νεφρική ανεπάρκεια, σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση. Με το που έβαλε το μαξιλάρι στο στόμα της πρέπει να πέρασαν 20 με 30 δευτερόλεπτα για να φύγει. Η γυναίκα πρέπει αρχικά να λιποθύμησε και μετά από λίγο να ξεψύχησε”.

Θυμίζουμε ότι ο 51 ετών άνδρας, έχει ομολογήσει ότι σκότωσε την 80χρονη μητέρα του, μετά από έναν διαπληκτισμό. Ο άνδρας φέρεται να προκάλεσε στην γυναίκα ασφυξία με ένα μαξιλάρι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα “ψυχοπαθητικό περιστατικό”.

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA στην αρχή ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι μπήκαν κάποιοι στο σπίτι και σκότωσαν την γυναίκα, αλλά τελικά αργότερα ομολόγησε ότι την σκότωσε εκείνος…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις