Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο facebook, ζητώντας βοήθεια από τους αυτόπτες μάρτυρες...
Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και έβαλαν φωτιά σε επαγγελματικό αυτοκίνητο του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Πλαταμώνα Στέλιου Μπόζα. Είναι το δεύτερο “κρούσμα” μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που λαμβάνει χώρα στον Πλαταμώνα με επιθέσεις εναντίον οχημάτων ιδιοκτησίας αυτοδιοικητικών.
Το προηγούμενο χτύπημα σε επαγγελματικό αυτοκίνητο αυτοδιοικητικού είχε γίνει σε φορτηγό του πρώην αντιδημάρχου Βασίλη Βροχαρίδη.
Ο πρόεδρος του Πλαταμώνα μετά τον εμπρησμό του οχήματος του ανήρτησε φώτο και έγραψε στο facebook τα εξής: “Όλοι μαζί να βρούμε αυτό το κωλόπαιδο που βάζει φωτιές στα αυτοκίνητα”.
Πηγή: seleo.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Θεσσαλονίκη: Έβλεπε να πεθαίνει ο πατέρας του σε αυτό το αυτοκίνητο – Ασύλληπτη τραγωδία στο Ωραιόκαστρο (Φωτό)!
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt