Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πιερία: Ο “εργατικός οικογενειάρχης” έκρυβε ένοχα μυστικά! Γλίτωσε στο τσακ τα ισόβια μετά τις αποκαλύψεις

Πιερία: Ο “εργατικός οικογενειάρχης” έκρυβε ένοχα μυστικά! Γλίτωσε στο τσακ τα ισόβια μετά τις αποκαλύψεις

Ο 42χρονος φρόντιζε για την εικόνα του και είχε καταφέρει το στόχο του. Όλοι πίστευαν πως είχαν να κάνουν με έναν εργατικό οικογενειάρχη…

Σε πολυετή κάθειρξη καταδίκασε χθες (30-12-2019) τον 42χρονο «εργατικό οικογενειάρχη» το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, για την υπόθεση της κοκαΐνης που βρέθηκε κρυμμένη στην ψευδοροφή ξενοδοχείου στον Πλαταμώνα όπου εργαζόταν.

Ο 42χρονος γλίτωσε την ισόβια κάθειρξη καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου (τιμωρήθηκε με 15,9 χρόνια κάθειρξης), σε αντίθεση με τον 38χρονο παρκαδόρο τον οποίο το δικαστήριο τον θεώρησε μέλος της συμμορίας και του επέβαλε την ποινή των ισοβίων και ενός επιπλέον έτους φυλάκισης.

Η εγκληματική οργάνωση διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Πιερία. Αριθμούσε 8 μέλη, τα οποία και συνελήφθησαν τον Ιούλιο του 2018. Οι συλληφθέντες διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και φαίνεται ότι η δράση τους ήταν γνωστή στην αστυνομία από τον Φεβρουάριο του 2017 όταν συνελήφθη στο Λιτόχωρο ο έγκλειστος των φυλακών με 18 κιλά κάνναβης.

Η σύλληψη του 42χρονου και των υπολοίπων έγινε στον Πλαταμώνα ενώ ναρκωτικά και χρήματα ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ψευδοροφή ξενοδοχείου. Για την υπόθεση σύμφωνα με την αστυνομία δεν γνώριζε ούτε είχε καμία ανάμειξη η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Απλώς ο 42χρονος είχε δώσει ραντεβού στο ξενοδοχείο, αναμένοντας να παραλάβει το φορτίο. Εκεί επενέβησαν οι αστυνομικοί όπου συνέλαβαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και κατέσχεσαν τις ποσότητες ναρκωτικών αλλά 63.000 ευρώ.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερίας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις