Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Απαντήσεις για τη νεκρή γυναίκα στο Πήλιο με δαγκώματα σκύλου στο λαιμό της! Ράκος ο σύζυγός της [video]

Απαντήσεις για τη νεκρή γυναίκα στο Πήλιο με δαγκώματα σκύλου στο λαιμό της! Ράκος ο σύζυγός της [video]

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Πήλιο από την είδηση της γυναίκας που έπεσε νεκρή στο σπίτι της. Στη συνέχεια ο σκύλος της οικογένειας τη δάγκωσε στο λαιμό, όπως αποκαλύπτει ο σύζυγος της 69χρονης.

Φως στα όσα συνέβησαν με την 70χρονη συνταξιούχο εφοριακό, η οποία βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, στα Καλά Νερά στο Πήλιο, αναμένεται να ρίξει σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ βρισκόταν μόνη της στο σπίτι και ενώ ο σύζυγός της απουσίαζε προσωρινά. Με δεδομένες τις καταθέσεις κοντινών της προσώπων ότι αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα και τελευταία παραπονούταν για ζάλη, πιθανολογείται ότι υπέστη παθολογικό επεισόδιο και κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού της.

Οι πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δαγκώματα που έφερε ήταν βαθιά, από τα οποία μάλιστα η νεκρή γυναίκα αιμορραγούσε. Προχθές το απόγευμα, ο σύζυγος της 70χρονης μπροστά στις διαστάσεις που είχε λάβει το θέμα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha σχετικά με το εάν και πώς ο σκύλος του σπιτιού, ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο, δάγκωσε τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, τρέχοντας στο σπίτι για να δει τι συνέβη, είδε ο σκυλί να τη γλύφει για να τη συνεφέρει. Το σκυλί τη δάγκωσε, όπως και τον ίδιο, όταν εκείνος της έκανε μαλάξεις, φοβούμενο ότι ήθελε να της κάνει κακό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το σκυλί ήταν η αδυναμία της και το σκυλί της είχε πολύ αδυναμία. Εγώ έλειπα από το σπίτι και με πήρε ο γείτονας τηλέφωνο και τη βρήκε πεσμένη.

Η γυναίκα μου είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Δεν ξέρω, ζαλίστηκε και έπεσε και χτύπησε σε ένα τούβλο στο κεφάλι και το σκυλί πήγαινε, την έγλειφε για να τη συνεφέρει. Το σκυλί την δάγκωσε όταν πήγα να της κάνω μαλάξεις. Αυτό ήρθε να δαγκώσει εμένα γιατί φοβήθηκε μην της κάνω ζημιά». Ολα τα ενδεχόμενα ερευνώνται από την αστυνομία, η οποία αναμένει τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις