Τοπικά Νέα

“Ποτάμια” οι δρόμοι στα Ναύπλιο από τη δυνατή καταιγίδα [vid]

Ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε στο Ναύπλιο το απόγευμα, με αστραπές και βροντές να σχίζουν το ουρανό ενώ η βροχόπτωση ήταν πολύ ισχυρή.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ σε πολλά σημεία η διέλευση των πεζών ηταν αδύνατη. Οι κατηφόρες της συνοικίας της Πρόνοιας έμοιαζαν με ποτάμια από τον όγκο του νερού το οποίο κάλυπτε τα πεζοδρόμια.

Σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου στην πόλη του Ναυπλίου δημιουργήθηκαν “λίμνες” από την συσσώρευση μεγάλου όγκου νερού που έπεσε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.

Πηγή: argolikeseidhseis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα