Τοπικά Νέα

Πρέβεζα: Χειροπέδες σε Αλβανούς ληστές που χτυπούσαν από την Πάργα μέχρι την Κόρινθο!

Οι δράστες το είχαν κάνει επάγγελμα την ώρα που ο ανακριτής Κορίνθου είχε εκδόσει ένταλμα σύλληψης...

Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου για ληστεία είχε εκδοθεί για τον έναν από τους δύο Αλβανούς που συνελήφθησαν χθες (02-12-2013) στην Πρέβεζα κατηγορούμενοι για διαρρήξεις.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι φέρονται ως οι δράστες των διαρρήξεων σε σπίτια στο Χειμαδιό της Πρέβεζας αλλά και στην Πάργα.

Οι Αλβανοί συνελήφθησαν στις 19:30 στην Κορώνη της Πρέβεζας και όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από την περασμένη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, διέπραξαν συνολικά 9 κλοπές.

Σε βάρος του ενός εκ των δραστών, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση Δένδια για την χαροκαμένη μάνα της 13χρονης μαθήτριας – Στους δρόμους οι κάτοικοι της περιοχής!

Πάτρα: Τραγωδία με 21χρονη φοιτήτρια – Πέθανε μέσα σε 15 μέρες!

Ηράκλειο: Το κρεβάτι βάφτηκε με αίμα – Τον σακάτεψε την ώρα που κοιμόταν!

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας που βρέθηκε σε ρέμα!

Τρίπολη: Η τράπεζα άδειασε τον λογαριασμό καταθέτη που χρωστούσε στην εφορία – Φωτό!

Θεσσαλονίκη: Τι λέτε να έκανε επιχειρηματίας για να αποφύγει να πληρώσει τις οφειλές του;

Ρόδος: Η σπείρα που έκλεβε κοσμήματα και τα πήγαινε σε ενεχυροδανειστήρια!

Χανιά: Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί στον δρόμο του αγοραίου έρωτα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα