Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: «Έγινε με τη συναίνεσή της» είπε ο 33χρονος για τον βιασμό της 32χρονης στα Ανώγεια

Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, με σκοπό να δώσει την δική της κατάθεση, αναμένεται να οδηγηθεί η 32χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στα Ανώγεια. Ο 33χρονος κατηγορούμενος μάλιστα, παραδέχτηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, υποστήριξε όμως πως συνέβη με την συναίνεση της κοπέλας.

Όπως έγραψε το Cretalive, για την υπόθεση του βιασμού, συνελήφθη ο 33χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ήταν και αυτός που μετέφερε την 32χρονη στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Η κατάθεσή της κοπέλας στην Ασφάλεια Ρεθύμνου αναμένεται, για να «φωτίσει» περαιτέρω την υπόθεση. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η 32χρονη γυναίκα βρισκόταν με παρέα σε ταβέρνα της περιοχής, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε και κάθισε στην ίδια παρέα και ο 33χρονος. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε, λόγω και του αλκοόλ, αδιαθεσία. 

Τότε, ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Όταν την άφησε εκεί, οι γιατροί ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για σεξουαλική πράξη, χωρίς να αποκλείεται και ο βιασμός, με την γυναίκα να μην φορά ούτε το εσώρουχό της. Οι γιατροί ειδοποίησαν επίσης και τον σύντροφο της γυναίκας. 

Η 32χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις