Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Προθεσμία για να απολογηθούν οι 4 εμπλεκόμενοι στην αιματηρή συμπλοκή – Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός και ο 25χρονος

Ρέθυμνο: Προθεσμία για να απολογηθούν οι 4 εμπλεκόμενοι στην αιματηρή συμπλοκή – Στο νοσοκομείο ο αστυνομικός και ο 25χρονος

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν οι τέσσερις που εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή που έγινε σε μπαρ στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της Κυριακής (29.01.2023). Να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στα τρία αδέρφια είχαν βρει πάνω τους μαχαίρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας Ρεθύμνου άσκησε και στους τέσσερις εμπλεκόμενους στη συμπλοκή ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος. Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο παραμένουν, τόσο ο 32χρονος αστυνομικός με τραύμα από μαχαίρι, όσο και ο 25χρονος που τραυματίστηκε από σφαίρα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, και τα τρία αδέρφια έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, ενώ πριν λίγους μήνες είχαν προκαλέσει φθορές στην είσοδο μαγαζιού με το αυτοκίνητό τους!

Φωτογραφία cretapost.gr:

Ρέθυμνο: Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (29.01.2023) όταν η παρέα των τριών αδερφών πήγε σε μπαρ του Ρεθύμνου και αφού προκάλεσε φασαρίες και καβγάδες έφυγε. Μάλιστα, όταν βγήκαν έξω από το μπαρ έσπασαν και την τζαμαρία ενός κινηματογράφου.

Στη συνέχεια πήγαν σε άλλο μπαρ με τον 54χρονο πορτιέρη, πατέρα του αστυνομικού, να μην τους επιτρέπει την είσοδο. Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τα τρία αδέρφια να απειλούν τον υπάλληλο. Στο σημείο βρισκόταν και ο γιος του 54χρονου, ένας 32χρονος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν ο 32χρονος είδε να βγαίνει μαχαίρι τότε μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. Ωστόσο, στη συνέχεια τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον 25χρονο αδερφό στην κοιλιά και στο πόδι.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και τους δύο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ελαφρά ευτυχώς τραύματα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και άρχισαν να συλλέγουν υλικό και στοιχεία για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τα τρία αδέρφια, που κατάγονται από τον Μυλοπόταμο, όσο και τον 32χρονο συνάδελφό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στους νεαρούς βρήκαν πάνω τους τρία μαχαίρια.

Τέλος, για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις