Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον αιματηρό καβγά στο μπαρ – Ζημιές και δύο άτομα στο νοσοκομείο

Ρέθυμνο: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον αιματηρό καβγά στο μπαρ – Ζημιές και δύο άτομα στο νοσοκομείο

Όσο περνούν οι ώρες, έρχονται νέα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό στο μπαρ του Ρεθύμνου, που οδήγησε στον τραυματισμό δύο ανθρώπων: Ενός θαμώνα που πυροβολήθηκε από αστυνομικό και του αστυνομικού που μαχαιρώθηκε από τον θαμώνα!

Πριν από λίγο, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με τον αιματηρό καβγά, που τράβηξε κάποιος από τους δεκάδες έντρομους πολίτες, που έτυχε να διασκεδάζουν στο συγκεκριμένο μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου.

Στο βίντεο της ΕΡΤ, ακούγεται ξεκάθαρα ο πυροβολισμός του αστυνομικού…

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Αν τώρα στο σκηνικό, προστεθούν και τα αδέρφια του θαμώνα που διασκέδαζαν και αυτά έχοντας μαζί τους στο μπαρ… μαχαίρια (!) καταλαβαίνει κάποιος ότι η νύχτα του Σαββάτου, μόνο… διασκεδαστική δεν ήταν σε αυτό το νυχτερινό μαγαζί του Ρεθύμνου αλλά και σε ολόκληρη τη γειτονιά!

Όπως βλέπετε στις εικόνες του creta24 έσπασε η τζαμαρία ακόμα και του κοντινού κινηματογράφου από τον άγριο καβγά που μεταφέρθηκε από το μπαρ, στο πεζοδρόμιο!

Το επεισόδιο

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία αλλά και τις καταθέσεις των «πρωταγωνιστών» όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του αστυνομικού -που εργάζεται στο μαγαζί- άρχισε να καβγαδίζει να τον 26χρονο, που ήταν εκεί μαζί με τα αδέρφια του. Όπως προέκυψε μετά, όλοι είχαν μαζί τους μαχαίρια…

Ο 26χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι την ώρα του καβγά.

Ο αστυνομικός – γιος του εργαζόμενου που ήταν εκτός υπηρεσίας και είχε πάει στο μαγαζί για να διασκεδάσει, είδε τη σκηνή και έτρεξε να επέμβει.

Ο ένας πυροβολήθηκε και ο άλλος μαχαιρώθηκε

Ωστόσο η επέμβαση του αστυνομικού, όχι μόνο δεν ηρέμησε τα πνεύματα αλλά… ο 26χρονος θαμώνας στράφηκε κατά εκείνου με το μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Όπως είπε ο αστυνομικός, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, πυροβόλησε τον 26χρονο και τον τραυμάτισε -ελαφρά- στην κοιλιά!

Όλα αυτά, Σάββατο βράδυ, έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί! Σήμερα, είναι ακόμα εμφανή τα σημάδια από το αίμα των δύο «πρωταγωνιστών» του επεισοδίου, στο δρόμο μπροστά από το μαγαζί.

Το αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να βρεθούν στο νοσοκομείο τόσο ο αστυνομικός όσο και ο θαμώνας που πυροβολήθηκε ενώ συνελήφθησαν και τα αδέρφια του 26χρονου θαμώνα γιατί είχαν μαζί τους μαχαίρια. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις