Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία τη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία τη σκευωρία πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Η θεία που εμπνεύστηκε το σατανικό σχέδιο για να κερδίσει χρήματα από τη μητέρα και τους παππούδες του παιδιού, ομολόγησε τα όσα έκανε. Ήταν εκείνη που κρυβόταν πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο. Εκείνη που στη συνέχεια διέσυρε και προσπάθησε να παγιδεύσει τους στενούς συγγενείς του παιδιού…

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η θεία του άτυχου παιδιού ομολόγησε σε αστυνομικούς που την ανέκριναν, πως ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία και την τροπή που πήρε η υπόθεση από την περασμένη Πέμπτη. Όταν η μικρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αμέσως μετά σε ίδρυμα Πρόνοιας του νησιού, με τη μητέρα και τον παππού της, να βρίσκονται στο στόχαστρο και να θεωρούνται ύποπτοι.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της θείας, με την υπόθεση να πηγαίνει στα χέρια της δικαιοσύνης. Όλα αυτά για να κερδίσει η κατά τα άλλα συγγενής της μικρής, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

O δικηγόρος του παππού, Στέλιος Αλεξανδρής, δήλωσε στο newsit.gr: «Μετά την κατάθεση της μητέρας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν έχει εμπλοκή ο πελάτης μου. Θεωρούμε ότι η υπόθεση έχει βάθος.»

Η ανατροπή της υπόθεσης που για αρκετές ημέρες συγκλόνισε το πανελλήνιο, έρχεται μετά από μια σειρά καταθέσεων συγγενών του παιδιού, τα πορίσματα του ιατροδικαστή, αλλά και έρευνες της  αστυνομίας. Όλα φαίνεται να στήθηκαν από την θεία της ανήλικης, η οποία θέλησε με τον τρόπο αυτό να εκβιάσει και να αρπάξει χρήματα από τους γονείς και τους παππούδες του παιδιού. Η θεία του κοριτσιού λίγες ημέρες πριν δει η μυστηριώδης αυτή υπόθεση το φως της δημοσιότητας, βρέθηκε στο σπίτι της 8χρονης.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr είχε πάει επίσκεψη στην 33χρονη συγγενή της προκειμένου να της πει κάτι σημαντικό. Την ώρα που οι δύο γυναίκες έπιναν καφέ, η θεία έβαλε σε εφαρμογή το φρικτό σχέδιο της. Ανέφερε στη μητέρα του κοριτσιού ότι έχει μάθει πως «το Χαμόγελο του Παιδιού» σκοπεύει να της πάρει την 8χρονη. Μάλιστα της είπε ότι γνωρίζει κάποιο άτομο στο συγκεκριμένο οργανισμό και πως με 200 ευρώ θα μπορούσε να κουκουλώσει την υπόθεση.  

Και ενώ το στήσιμο της σκευωρίας βρίσκονταν σε πλήρη εφαρμογή, τυχαία μπροστά στις δύο γυναίκες εμφανίστηκε η 8χρονη. Το κοριτσάκι χωρίς να έχει ακούσει τη συνομιλία της μητέρα με τη θεία της διαμαρτυρήθηκε, ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα. Η θεία αμέσως προθυμοποιήθηκε να «βοηθήσει» το παιδί.

Φορώντας γάντια «εξέτασε» την ανήλικη και όσο κι αν φαίνεται απίστευτο με ένα από τα δάχτυλα της προκάλεσε τραυματισμό στο εσωτερικό των γεννητικών οργάνων του παιδιού. Με την ενέργεια της αυτή κακοποίησε την ανήλικη, θέλοντας να πάει το σχέδιο της ένα βήμα πιο πέρα.  

Είπε στη μητέρα ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί και προσπάθησε να επηρεάσει την 33χρονη μητέρα ότι υπεύθυνος ήταν ο παππούς της 8χρονης. Μάλιστα είπε ότι θα στείλει τις φωτογραφίες σε κάποια γνωστή γιατρό της, ωστόσο τις έδωσε σε μια φίλη της η οποία και έγραψε την ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα. Ήταν η επιστολή που ουσιαστικά κίνησε τις εξελίξεις.

Η θεία του κοριτσιού, τότε εκτός από τα 200 ευρώ που είχε ζητήσει από τη μητέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στοχοποίησε και τον παππού της 8χρονης. Ζήτησε από την οικογένεια επιπλέον 500 ευρώ για να μην εμπλέξει στην υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικη τον παππού της.   

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις