Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σαλαμίνα: Νέα τροπή στο θρίλερ του διπλού φονικού – Ξεσκεπάζεται η άγνωστη αλήθεια του φοβερού εγκλήματος [pics, video]

Σαλαμίνα: Νέα τροπή στο θρίλερ του διπλού φονικού – Ξεσκεπάζεται η άγνωστη αλήθεια του φοβερού εγκλήματος [pics, video]

Οι δράστες σκότωσαν νεαρό υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού και τη σύντροφό του.
Στόματα που έμεναν κλειστά στην Σαλαμίνα αρχίζουν να ανοίγουν και να αποκαλύπτουν την αλήθεια.
Ο Γιώργος Μπάκας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην παραλία της Φανερωμένης.
“Σκότωσαν τη Νατάσα μου και εξαφάνισαν το πτώμα για να κρύψουν στοιχεία” λέει η μητέρα της.

Το καλοκαίρι του 2011 η Ελλάδα πάγωσε από την αγριότητα της εκτέλεσης του ζευγαριού στη Σαλαμίνα.  Ο νεαρός υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μπάκας, βρέθηκε δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, στην παραλία της Φανερωμένης.

Η φίλη του Νατάσα Απέργη που τον συνόδευε, άφαντη. Τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Σε κοντινή απόσταση προς το δάσος, μια μεγάλη κηλίδα με το αίμα της, μαρτυρούσε τη φρίκη που έζησε. Οι δράστες όμως παραμένουν μέχρι σήμερα ασύλληπτοι.

Μετά από οκτώ χρόνια, που η υπόθεση παρέμεινε ξεχασμένη στα συρτάρια των Αρχών, την έρευνα ανέλαβε ο έμπειρος πρώην αξιωματικός της Καναδικής αστυνομίας. Ο ίδιος είχε προκαλέσει αίσθηση με τα στοιχεία που έφερε στο φως, στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο Καναδός ερευνητής που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” και δεν θέλησε να φανεί στην κάμερα για ευνόητους λόγους, ανέφερε: «Επί του παρόντος δεν είμαι σε θέση να αποκαλύψω ποια ομάδα νομικών μου ζήτησε να ερευνήσω την υπόθεση αυτή. Απευθύνθηκαν σε μένα γιατί συνηθίζω να αναλαμβάνω υποθέσεις ανθρωποκτονιών που δεν έχουν εξιχνιαστεί».

ΦΩΤΟ από anikolouli.gr

Παρά τις πιεστικές ερωτήσεις αν το πτώμα της άτυχης Νατάσας βρίσκεται στην Σαλαμίνα, αν το έγκλημα έγινε από κάποιον τυχαίο ή από κάποιον γνωστό ή αν ο δράστης ζει στο νησί, ο ερευνητής αρκέστηκε να πει: «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και σύντομα η υπόθεση θα διαλευκανθεί».

Μαρτυρίες για το διπλό φονικό στη Σαλαμίνα

Η υπόθεση απασχολεί τη Σαλαμίνα διαχρονικά. Το 2017, ένα από τα άτομα που κάποιοι προσπάθησαν να εμπλέξουν στο διπλό έγκλημα, με ποινικό μητρώο, έλυσε τη σιωπή του.

«Έχετε κάνει όλοι μεγάλο λάθος» είπε χαρακτηριστικά. «Συνδέσατε το παρελθόν μου με τη δολοφονία. Τα παιδιά δεν τα ήξερα καν. Μένω στο νησί, δεν ενοχλώ κανέναν και κάνω μια ήσυχη ζωή.

Κακώς δίνετε βαρύτητα σε αυτά που λένε κάποιοι ελεεινοί ψεύτες» τόνισε. Ανέφερε πως το επίμαχο βράδυ βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι από τις εννιά το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα και πως υπάρχουν μάρτυρες που το επιβεβαίωσαν.

«Πιστεύω ότι το έγκλημα έγινε για προστασία ή για ναρκωτικά. Μπορεί τα θύματα κάτι να είδαν. Υποθέσεις είναι όλα αυτά. Δεν τα λέω με σιγουριά γιατί δεν ξέρω. Ο βιαστής δεν παίρνει την κοπέλα από το αυτοκίνητο για να τη βιάσει αλλού» είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήταν «αναλώσιμος», να τον σκότωσαν δηλαδή οι συνεργάτες του.

Φίλος του δολοφονημένου υπαξιωματικού τους Πολεμικού Ναυτικού, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος δεχόταν απειλές. Ένα βράδυ πριν τη δολοφονία του, του είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιοι τον απειλούν και ζητούν συνάντηση μαζί του. Του είπε ακόμα ότι ίσως χρειαζόταν τη βοήθεια του.

Όση ώρα ήταν μαζί, ο φίλος τον ρώτησε αρκετές φορές ποιος τον απειλούσε, αλλά ο Γιώργος αρνήθηκε να του απαντήσει. Θα του το αποκάλυπτε την επόμενη φορά που θα τον έβλεπε, αλλά δεν πρόλαβε. Ο φίλος του τον συμβούλεψε να αποφύγει να πάει σε κάποιο απόμερο μέρος και ο Γιώργος συμφώνησε.

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου νέου με τις μνήμες ακόμα ζωντανές για το κακό που χτύπησε την οικογένεια τους, αποφεύγουν να περνάνε από το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος.

Το πτώμα της άτυχης Νατάσας ακόμα δεν έχει βρεθεί και τα ερωτήματα καίνε τους συγγενείς της. Η μητέρα της είχε μιλήσει στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” από το σημείο που εξαφανίστηκε το παιδί της.

«Ακόμα και τώρα δεν μιλάνε. Ρωτάω αλλά κανείς δεν λέει τίποτα και εγώ δεν ξέρω που είναι το παιδί μου… Φαίνεται ότι η Νατάσα πάλεψε με τους δολοφόνους της, βρήκαν το σκουλαρίκι της στους θάμνους. Για να χυθεί τόσο αίμα, τη χτύπησαν θανάσιμα. Το θέμα είναι που την πήγαν και γιατί όλο αυτό;» τόνισε χαρακτηριστικά. Πιστεύει πως οι δράστες εξαφάνισαν το πτώμα της γιατί επάνω της είχε το γενετικό τους υλικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις