Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: Ξύπνημα με σεισμό 4 Ρίχτερ – Το επίκεντρο στο Τσανάκαλε της Τουρκίας!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 6.41 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή Τσανάκαλε της Τουρκίας, 86 χλμ. βορειοανατολικά της Σαμοθράκης.

Σύμφωνα με το Εργαστήρι Γεωφυσικής του ΑΠΘ, ο σεισμός ήταν επιφανειακός και το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Ο εγκέλαδος μπορεί να έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί, αλλά ευτυχώς δεν προκάλεσε τραυματισμούς και ζημιές.

Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη της μετασεισμικής ακολουθίας και εμφανίζονται καθησυχαστικοί…

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα