Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σέρρες: Κυκλοφορούσε ελεύθερος με 8 καταδίκες στην πλάτη του – Το αιματηρό επεισόδιο που προκάλεσε αίσθηση!

Σέρρες: Κυκλοφορούσε ελεύθερος με 8 καταδίκες στην πλάτη του – Το αιματηρό επεισόδιο που προκάλεσε αίσθηση!

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 8 καταδικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 29χρονου Γεωργιανού που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στις Σέρρες. Στον 29χρονο έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης συνολικού ύψους 5 ετών αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος…

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που διέταξε να μεταχθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. Είχε δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου με έναν 21χρονο ομοεθνή του. Στον τελευταίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή και στον ίδιο ποινή φυλάκισης 5 ετών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Οι δύο κατηγορούμενοι πρωταγωνίστησαν σε απίστευτα επεισόδια βίας σε νυχτερινό κέντρο. Ο πρώτος κατηγορούμενος, συνελήφθη το Νοέμβριο του 2015 στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά την αναστολή της ποινής που του επιβλήθηκε για την εμπλοκή του σε υπόθεση κλοπών.
Ο δεύτερος, είχε αφεθεί ελεύθερος µε τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηµατικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ και της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα. Δεν κατέβαλε την εγγύηση που του επιβλήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί με ένταλμα του τακτικού Ανακριτή.

Tην 28η Αυγούστου 2012 και ώρα 14:30 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ότι περί ώραν 05:00 τα ξηµερώµατα της ίδιας µέρας ένας Σκοπιανός, που διασκέδαζε στο κατάστηµα ιδιοκτησίας του, προσπάθησε να χτυπήσει άλλους θαµώνες που διασκέδαζαν και γι’ αυτό οι σερβιτόροι τον έβγαλαν έξω. 
Ο συγκεκριµένος “πελάτης” επέστρεψε όµως στο κατάστηµα µετά από δέκα λεπτά της ώρας µε ακόµη δύο άτοµα. Και οι τρεις προσπάθησαν να µπουν µε τη βία στο κατάστηµα και είχαν σκοπό, όπως καταγγέλθηκε, να χτυπήσουν τους θαµώνες µε τους οποίους είχε δηµιουργηθεί παρεξήγηση λίγο πιο πριν.

Ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι, ωστόσο, έσπευσαν να αποτρέψουν τα επεισόδια και να προστατεύσουν τους πελάτες του καταστήµατος.
 Εκείνη τη στιγµή ο 29χρονος έσπασε ένα µπουκάλι και επιχείρησε να χτυπήσει ένα σερβιτόρο. Όταν ο ιδιοκτήτης έσπευσε να τον βοηθήσει ο 21χρονος φέρεται να έβγαλε από το παντελόνι του ένα σουγιά µε λάµα έξι περίπου εκατοστών και να του κατάφερε δυο µαχαιριές στο λαιµό και δυο στο στοµάχι.

Ένας τρίτος, αγνώστων στοιχείων, που αναζητείται, συµµετείχε στη συµπλοκή χωρίς να οπλοφορεί. Όταν οι δράστες είδαν τον ιδιοκτήτη να πέφτει αιµόφυρτος στο δάπεδο τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνοµικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισµό τους. Εµφανίστηκαν οι δύο κατηγορούµενοι όταν ενηµερώθηκαν ότι τους αναζητούν οι αστυνοµικοί και αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του καταστήµατος και έναν υπάλληλο.

Απολογούµενοι υποστήριξαν ότι είδαν τον Σκοπιανό φίλο τους έξω από το κατάστηµα σε άσχηµη κατάσταση και τον ακολούθησαν και ότι όταν εισήλθαν εντός του καταστήµατος δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από αγνώστους οι οποίοι τους χτυπούσαν µάλιστα µε σκαµπό!
 Ο 29χρονος είδε δίπλα του ένα µπουκάλι και το έσπασε για να τους φοβίσει και να γλιτώσει, ενώ ο 21χρονος, ενώ βρισκόταν στο έδαφος και δεχόταν χτυπήµατα για να προστατευτεί έβγαλε ένα σουγιά από την τσέπη του παντελονιού του και έκανε στον αέρα κινήσεις για να αποµακρυνθούν.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις