Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σέρρες: Ο γάτος “μαρμάρωσε” από το φόβο του όταν διαπίστωσε που είχε σκαρφαλώσει! Περιπέτεια 7 ημερών (Φωτό)

Σέρρες: Ο γάτος “μαρμάρωσε” από το φόβο του όταν διαπίστωσε που είχε σκαρφαλώσει! Περιπέτεια 7 ημερών (Φωτό)

Μια ολόκληρη σχεδόν εβδομάδα πάνω στο δένδρο ταλαιπωρήθηκε ένας μικρός γατούλης χωρίς νερό και φαγητό στο χωριό Μαυροθάλασσα στις Σέρρες.

Τον γατούλη κατέβασαν  οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος της περιοχής μετά από ενημέρωση και κινητοποίηση των εθελοντών του συλλόγου. Ο γατούλης σκαρφάλωσε σε ένα πανύψηλο πεύκο του χωριού και έπειτα μαρμάρωσε εκεί πάνω από το φόβο του από την περασμένη Τρίτη.

Μάλιστα η Πυροσβεστική είχε πάει ήδη μια φορά αλλά βράδυ και το ζώο αγρίεψε ακόμη περισσότερο με τους φακούς με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει ακόμη ψηλότερα τόσο πια που δε φαινόταν καθόλου. Μόνο το κλάμα του ακουγόταν.

Η πυροσβεστική πήγε και πάλι. Έπειτα από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες με κρουνούς νερού που ήταν ότι πιο ακατάλληλο για το ζωάκι, βρέθηκε επιτέλους λύση. Ένας πιο έμπειρος πυροσβέστης κατόρθωσε να κατεβάσει το γατάκι σε χαμηλότερο κλαδί και από κει με το κοντάρι που είχε ο ιερέας για το ξαράχνιασμα της εκκλησίας και με ένα αυτοσχέδιο γάντζο από ελιά κατάφερε να το ρίξει κάτω σε ένα κομμάτι μουσαμά που κρατούσαν ανοιχτό οι υπόλοιποι άνδρες ώστε να πέσει στα μαλακά!

Πηγή: epiloges.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις