Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σέρρες: Βρήκε τρόπο να καπνίζει μέσα στην καφετέρια χωρίς να κινδυνεύει με πρόστιμο – Η απίστευτη πατέντα – video

Σέρρες: Βρήκε τρόπο να καπνίζει μέσα στην καφετέρια χωρίς να κινδυνεύει με πρόστιμο – Η απίστευτη πατέντα – video

Το ελληνικό… δαιμόνιο σε όλο του το μεγαλείο, μέσα σε καφετέρια στις Σέρρες. Το τσιγάρο ανάβει, το κάπνισμα συνεχίζεται και το βίντεο τα σπάει…

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ήθελε να καπνίζει την ώρα που έπινε τον καφέ του, αλλά από την άλλη ήθελε και να κάθεται στο εσωτερικό της καφετέριας για να μην κρυώνει.

Κάθισε και σκέφτηκε ένα τρόπο, ώστε να ανάβει το ένα τσιγάρο μετά το αλλο, χωρίς να κινδυνεύει με πρόστιμο. Και τα κατάφερε αν κρίνουμε από το βίντεο, που έγινε viral στο Facebook.

Έκανε μια πατέντα με… καλαμάκι καταφέρνοντας να καπνίζει μέσα, με το τσιγάρο σχεδόν απ’ έξω. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, είχε κάνει δυο τρύπες στον τοίχο. Στην μια είχε το τσιγάρο και στην άλλη ένα καλαμάκι.

Στο επίμαχο βίντεο, τον βλέπουμε να ρουφάει αρχικά το τσιγάρο και στη συνέχεια να φυσάει τον καπνό στο καλαμάκι, για να καταλήξει εκτός καταστήματος.

Το ελληνικό… δαιμόνιο σε όλο του το μεγαλείο. Ο πρωταγωνιστής στο βίντεο, τρολάρει με αυτό τον τρόπο, τόσο την απαγόρευση όσο και εκείνους που είναι εθισμένοι στο κάπνισμα.

Η λύση για το κάπνισμα δόθηκε στο Ροδολίβος Σερρών!!!

Gepostet von Μαριος Μπουραζανης am Dienstag, 19. November 2019

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις