Site icon NewsIT
11:18 Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Σοκ! Ήταν σε κώμα μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες

Ο 31χρονος είχε πάει σε πανηγύρι, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Κατέληξε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα.

Πηγή φωτογραφιας lamiareport

Πηγή φωτογραφιας lamiareport

Εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι όταν τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ που είχαν πάει για εργασίες στην περιοχή τον βρήκαν εγκλωβισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του σε κωματώδη κατάσταση….

Ο 31χρονος το βράδυ της Τρίτης είχε πάει στο πανηγύρι της Βάριανης Φωκίδας, που βρίσκεται πάνω από τη Γραβιά.
Αφού διασκέδασε με την παρέα του γύρω στις 4:00΄ τα ξημερώματα πήρε το αυτοκίνητο να επιστρέψει στο σπίτι του στη Γραβιά.
Ο 31χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαράδρα περίπου 50 μέτρων.
Την επόμενη ήμερα τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ που βρέθηκαν στην περιοχή για να περάσουν κάποια καλώδια, είδαν τυχαία το αυτοκίνητο στο γκρεμό.
Αμέσως έτρεξαν και βρήκαν εγκλωβισμένο τον 31χρονο, ο οποίος ήταν σε κωματώδη κατάσταση.
Ο νεαρός από τη Γραβιά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Πηγή lamiareport

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version