Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έγινε το πρώτο δικαστήριο για την λαμιώτισσα “θεούσα”

Έγινε το πρώτο δικαστήριο για την λαμιώτισσα “θεούσα”
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σήμερα άλλα έπεσε η πρώτη “καμπάνα”, ενώ ακολουθούν και άλλες δίκες, αφού τα θύματα που έπεσαν στα δίχτυα της είναι πολλά.

Σε 15 μήνες φυλακή, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε η 50χρονη Λαμιώτισσα που έκανε τη θεούσα και φέρεται ότι “δάγκωνε” χρόνια τώρα, ανυποψίαστα θύματα, παίρνοντας χρυσαφικά και χρήματα.

Σήμερα έγινε το πρώτο δικαστήριο, το οποίο αφορούσε καταγγελία εννέα θυμάτων, που είχε γίνει στην Εισαγγελία πριν από τρία χρόνια περίπου. Τελικά μετά από δυο αναβολές η υπόθεση συζητήθηκε σήμερα και η 50χρονη, που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλακή, χωρίς αναστολή.

Η ίδια δεν εμφανίστηκε φοβούμενη τη μήνη των θυμάτων, που χρόνια τώρα προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους και δεν μπορούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν και άλλες μηνυτήριες αναφορές που έχουν κατατεθεί σε βάρος της, ενώ κάποια από τα θύματα θα καταθέσουν στο άμεσο μέλλον.

Αυτό που αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία είναι η εξακολουθητική δράση της γυναίκας, όπως τόνισε και ο Εισαγγελέας της έδρας Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ενώ η άξια των χρυσαφικών – κοσμημάτων που είχε αποσπάσει από τα συγκεκριμένα θύματα ήταν περίπου 44.000 ευρώ.

Πηγή: LamiaReport

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις