Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Εκεί χθες έπαιζαν τα παιδιά μου”! – Συγκλονίζει η εισβολή αυτοκινήτου σε φαρμακείο – video

“Εκεί χθες έπαιζαν τα παιδιά μου”! – Συγκλονίζει η εισβολή αυτοκινήτου σε φαρμακείο – video
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Οι κάμερες του φαρμακείου κατέγραψαν καρέ καρέ την “εισβολή” του αυτοκινήτου με οδηγό έναν άνδρα 81 ετών, ο οποίος προφανώς ανέβηκε στο πεζοδρόμιο για να παρκάρει και χωρίς να σταματήσει βρέθηκε μέσα στο φαρμακείο.

Η άτυχη 62χρονη, που παρασύρθηκε, μόλις είχε μπει στο φαρμακείο και εκείνη τη στιγμή πήγε να ακουμπήσει δίπλα στην τζαμαρία το καροτσάκι με τα ψώνια. Εκείνη την ώρα μέσα στο φαρμακείο ήταν η ιδιοκτήτρια, ένας υπάλληλος και τρεις ακόμη πελάτες εκτός από τη γυναίκα που παρασύρθηκε. Ευτυχώς η 62χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν τρεις διαφορετικές σκηνές.

Η πρώτη δείχνει την στιγμή που η γυναίκα αφήνει τα πράγματά της και το φορτηγάκι “μπουκάρει” παρασύροντάς την. Στη δεύτερη φάση δείχνει την 62χρονη να μπαίνει στο φαρμακείο και στην τρίτη φάση φαινεται πως το φορτηγάκι ήρθε από το δρόμο και “μπούκαρε” στο φαρμακείο.

«Εκεί μπροστά χθες έπαιζαν τα παιδιά μου και καθημερινά έχει μεγάλη κίνηση. Μέσα στο φαρμακείο υπάρχει συνεχώς αρκετός κόσμος. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα….», είπε σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου κ. Δημότση στο LamiaReport.

Όπως λέει ο υπάλληλος του φαρμακείου, οι άλλες δυο πελάτισσες που ήταν μέσα, σώθηκαν γιατί κάτι θέλησαν να ρωτήσουν και απομακρύνθηκαν από το σημείο, διαφορετικά θα ήταν ακριβώς εκεί που “μπούκαρε” το βανάκι.

Πηγή: LamiaReport

 

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις