Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Πήγαν βόλτα για ψώνια και το πλήρωσαν ακριβά – Η επιλογή που έκαναν τους βγήκε ξινή! 

Λαμία: Πήγαν βόλτα για ψώνια και το πλήρωσαν ακριβά – Η επιλογή που έκαναν τους βγήκε ξινή! 

Δεν θα ξεχάσει εύκολα αυτές τις διακοπές, οικογένεια που βρέθηκε στην πόλη της Λαμίας για λίγες μέρες διακοπών και ξεκούρασης. Η επιλογή που έκαναν, τους κόστισε ακριβά…

Δύσκολες διακοπές για οικογένεια που βρέθηκε στη Λαμία για διακοπές… Μία βόλτα για ψώνια στο κέντρο της πόλης τους βγήκε ξινή! Η οικογένεια που βρέθηκε από την Αθήνα στη Λαμία για λίγες μέρες ξεκούρασης,επέλεξε να κάνει βόλτα και ψώνια στην αγορά της Λαμίας. Η μητέρα με τα δυο της παιδιά και η γιαγιά τους, ενώ ψώνιζαν σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής, όταν έφτασε στο ταμείο διαπίστωσε πως το πορτοφόλι της είχε… κάνει φτερά.

Σύμφωνα με την ίδια τη μητέρα αλλά και τον καταστηματάρχη,όσο βρίσκονταν στο κατάστημα είχε το πορτοφόλι της, αφού κάποια στιγμή το έβγαλε για να βγάλει χρήματα και το ξανατοποθέτησε στην τσάντα της.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το lamianow.gr, και αφού είχε ολοκληρώσει τις αγορές της, έφτασε στο ταμείο για να πληρώσει τον λογαριασμό. Εκεί όμως όσο και αν έψαξε, το πορτοφόλι δεν υπήρχε πουθενά. Ο καταστηματάρχης αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο όπου ερεύνησαν τον χώρο αλλά και μια πελάτισσα που βρίσκονταν στο κατάστημα. Οι έρευνες τώρα στρέφονται στην αναζήτηση μιας άλλης πελάτισσας που είχε προλάβει να φύγει λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την οικογένεια, το πορτοφόλι περιείχε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, έγγραφα και κάρτες τις οποίες τώρα προσπαθούν να ακυρώσουν για να προλάβουν τα χειρότερα.

Πηγή: lamianow.gr.

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις