Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ψάχνουν πόρτα πόρτα για τον άνθρωπο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

Ψάχνουν πόρτα πόρτα για τον άνθρωπο που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία
Από τη μέρα που έγινε το κακό - ΦΩΤΟ tvstar

Πολύ κοντά στον δράστη φαίνεται πως είναι η Αστυνομία.
Ποια στοιχεία – κλειδιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έρευνα.
Τι ερευνούν οι αστυνομικοί μέσα στα σπίτια.
Αγωνία για την οικογένεια της μικρούλας – Ακόμη είναι στην εντατική.

Δύο 24ωρα έχουν περάσει, από τη στιγμή που η 8χρονη Αλεξία, έπεφτε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της, χτυπημένη από αδέσποτη σφαίρα. Από εκείνη τη στιγμή ο χρόνος έχει σταματήσει για την ίδια αλλά και για την οικογένειά της.

Σήμερα, οι γιατροί είπαν πως άρχισε να φαίνεται ένα σημάδι αισιοδοξίας για την μικρούλα, χωρίς όμως να ξεφεύγει ακόμα τον κίνδυνο. Το κοριτσάκι χτυπήθηκε στο κεφάλι και πρέπει να περάσουν κι άλλα 24ωρα για να μπορούν οι γιατροί να ανασάνουν με ανακούφιση. Για την ώρα, κάνουν ό,τι μπορούν για να την βοηθήσουν να κρατηθεί στη ζωή.

Έρευνα πόρτα πόρτα

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί έχουν κατακλείσει την περιοχή που έγινε το κακό. Μπαίνουν στα σπίτια της περιοχής που υπάρχουν δηλωμένα όπλα και ζητούν να τα ελέγξουν. Να δουν αν κάποιο από αυτά, έχει πυροβολήσει πρόσφατα και άρα, μπαίνει αυτόματα ο ιδιοκτήτης του, στη λίστα των υπόπτων.

Νωρίτερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης τα οποία βοήθησαν πολύ τους αστυνομικούς στις έρευνες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της άτυχης μικρούλας, ήταν διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και προήλθε από περίστροφο 357 ή 38 special.

Το συγκεκριμένο όπλο, δε μπορεί να στείλει τη σφαίρα του πολύ μακριά. Με απλά λόγια, όποιος πυροβόλησε εκείνη την κακιά στιγμή, πυροβόλησε από απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι της 8χρονης.

Κάπως έτσι λοιπόν, κλείνει ακόμα περισσότερο η ακτίνα των ερευνών. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, παρά το ότι το γεγονός έχει γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, μέχρι στιγμής κανείς από όσους έχουν δηλωμένα όπλα στην περιοχή, δεν εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Για αυτό και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να πάνε οι ίδιοι στην περιοχή και να ερευνήσουν επί τόπου, πόρτα πόρτα τα σπίτια…

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για όπλο ακόμα ατόμου που υπηρετεί σε κάποιο από τα σώματα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα αναμένονται αποτελέσματα από τις έρευνες. Ίσως και μέσα στη μέρα…

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις