Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Suzanne Eaton: Ο δολοφόνος ομολόγησε πρώτα στη γυναίκα του – Η τραγική ειρωνεία στο φοβερό έγκλημα!

Suzanne Eaton: Ο δολοφόνος ομολόγησε πρώτα στη γυναίκα του – Η τραγική ειρωνεία στο φοβερό έγκλημα!

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της άτυχης βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη.
Η σύζυγος του 27χρονου που ομολόγησε άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο έχει συμβεί.
Τα λόγια που της είπε και οι επόμενες κινήσεις του. Γιατί οδηγήθηκε το πρωί σε νοσοκομείο.
Τι είχε συμβεί λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη της δολοφονίας στο σημείο του εγκλήματος.

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton όπως δυστυχώς αποδείχτηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της βιολόγου, που είχε εξαφανιστεί πριν από αρκετές ημέρες, είναι πολύ πιθανό να είχε και συνεργό, κατά τη μεταφορά του πτώματος και τη ρίψη του στα γερμανικά Πολυβολεία, όπου η σορός της Eaton βρέθηκε σε κατάσταση σήψης,

Το πρωί, ο 27χρονος πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να δώσει αίμα και υλικό DNA, για την ταυτοποίηση γενετικού υλικού, που θα ρίξει φως στα σενάρια περί βιασμού της Αμερικανίδας.

Χαρακτηριστικό πάντως του ειδεχθούς εγκλήματος και του… στίγματος που άφησε, όχι μόνο στα Χανιά αλλά και στην Κρήτη, είναι το γεγονός ότι μέχρι τις 11.00 το πρωί, ουδείς δικηγόρος είχε δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του 27χρονου. Κάτι που ωστόσο, δεν αποκλείεται να συμβεί, μέχρι τη σημερινή προσαγωγή του φερόμενου ως δράστη στον εισαγγελέα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ ο 27χρονος ομολόγησε αρχικά στη γυναίκα του. “Ναι το έκανα” της είπε όταν εκείνη άρχισε να υποψιάζεται πως είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Suzanne Eaton

Suzanne Eaton: Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του δράστη

Οι στενοί συγγενείς του 27χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους, ομολόγησε αυτό το φοβερό έγκλημα που προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα, μιας και ποτέ δεν είχαμε αντιληφθεί πως το παιδί ήταν άρρωστο” τόνισε στις αρχικές δηλώσεις ο πεθερός και συμπλήρωσε:

“Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, με τα αστεία του δεν σου άφηνε περιθώριο να σκεφτείς κάτι άλλο. Τραβούσε κάθε τόσο κάποια βίντεο και μας τα έδειχνε από διάφορα πράγματα. Τις ανιψιές μου που μένουν από πάνω και η γυναίκα μου, δεν τις ενόχλησε ποτέ.

Ξέρεις τι είναι να μην σε ξέρει η αστυνομία και να σε μάθει μέσα σε μια μέρα, μου κουβάλησε όλη την ασφάλεια εδώ… Τόσο καιρό δεν έδειχνε το οτιδήποτε, ήταν φυσιολογικός. Δεν κρυβόταν, πηγαινοερχόταν στο χωριό. Εγώ ξέρω οτι δεν έχει κάποιο βοηθό, αλλά στο χωριό του στο Μάλεμε δεν ξέρω αν έχει εργάτη. Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη, όλο κλαίει και το μόνο που της είπε, είναι ότι “ναι, το έκανα”» δηλώνει, ο πεθερός του.

Suzanne Eaton

O πατέρας του φερόμενου ως δράστη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Δεν πιστεύω τίποτα. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η προανάκριση. Δεν έκανε τέτοιο πράγμα το παιδί μου» είπε ο ιερέας πατέρας του 27χρονου στο newsit.gr.

Η τραγική ειρωνεία

Συντετριμμένη η οικογένεια της Suzanne Eaton από τις λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη φρικτή δολοφονία της στα Χανιά.

Μάλιστα κατά τραγική ειρωνεία οι δυο γιοι της άτυχης μοριακής βιολόγου που είχαν βρεθεί στην Κρήτη, είχαν επισκεφθεί το σημείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες η 60χρονη χτυπήθηκε από τον φερόμενο ως δράστη με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρεθεί τετ α τετ με το δολοφόνο της και στη συνέχεια να οδηγηθεί σε φρικτό θάνατο.

Τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα παιδιά της βρίσκονταν στο σημείο όπου ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την άτυχη 60χρονη. Όσο ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης έρχονται στο προσκήνιο κι άλλες πτυχές του φρικιαστικού εγκλήματος.

Suzanne Eaton: Η ομολογία που σόκαρε τους αστυνομικούς

Ο 27χρονος αγρότης υπέδειξε στις Αρχές το σημείο όπου συνάντησε την 60χρονη και την χτύπησε με το όχημά του, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ.

Εκεί οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος, ενώ στα επίμονα ερωτήματα για τους λόγους που της επιτέθηκε, ο 27χρονος φέρεται να είπε πως «θα το έκανα σε όποιον ή όποια συναντούσα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου»!

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ένιωσε ηδονή βλέποντας την άτυχη γυναίκα να κάνει αμέριμνη τζόκινγκ και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για την ακινητοποιήσει. Την έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ, τη μαχαίρωσε και όταν η Suzanne Eaton συνέχιζε να αντιστέκεται τελικά την έπνιξε μετά με τα ίδια του τα χέρια.

Για να ξεφορτωθεί κάθε ίχνος, πήγε στο παλιό γερμανικό πολυβολείο και έριξε το πτώμα από την τρύπα σε βάθος πολλών δεκάδων μέτρων. Σε ένα σημείο που όπως αποκαλύπτεται από τα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος στους διαδικτυακούς του λογαριασμούς, γνώριζε πολύ καλά…

Suzanne Eaton: Τα λάθη που φώτισαν το έγκλημα

Ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια μετέφερε με αυτό το άψυχο σώμα της γυναίκας, αλλά το αυτοκίνητο καταγράφηκε από κάμερες. Οταν πήγε στο τούνελ όπου πέταξε τη σορό είχε ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο αφήνοντας «ίχνη» από την παρουσία του στην περιοχή. Το αυτοκίνητο και το κινητό ήταν τα δύο λάθη. Suzanne Eaton

Έτσι, μία κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του δολοφόνου να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton φέρεται να «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και να οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του 27χρονου Χανιώτη.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις της προσαγωγής του.

Όταν πλέον βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών ο νεαρός Χανιώτης, γιος ιερέα και πατέρας δύο μικρών παιδιών, φέρεται να έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Ενώ το αυτοκίνητο του είχε καταγραφεί να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης (και δολοφονίας της Suzanne), εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντηση αυτή χτύπησε «καμπανάκι» στους αστυνομικούς που κατάλαβαν ότι κάτι έκρυβε…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις