Τοπικά Νέα

Σύρος: Μπλέχτηκαν οι άγκυρες του πλοίου – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Ένα ατυχές, παράδοξο περιστατικό, από αυτά που κοστίζουν σε χρόνο και ταλαιπωρία στο χώρο της ακτοπλοικής μετακίνησης, συνέβη το πρωί στη Σύρο.

Συγκεκριμένα το πλοίο “Aqua Spirit” που από το λιμάνι της Σύρου επρόκειτο να κάνει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο προς Πάρο – Νάξο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θηρασιά – Σαντορίνη και Ανάφη, “ακινητοποιήθηκε” για ώρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, καθώς οι άγκυρές του μπλέχτηκαν με αποτέλεσμα την πολύωρη καθήλωση των ταξιδιωτών του.

Πηγή: parianostypos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα