Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σύρος: «Νερόμπομπες» σε διερχόμενα αυτοκίνητα – Αγανάκτηση οδηγών με τα όσα συμβαίνουν

Σύρος: «Νερόμπομπες» σε διερχόμενα αυτοκίνητα – Αγανάκτηση οδηγών με τα όσα συμβαίνουν

Για τους ίδιους είναι πιθανότατα μια πλάκα. Όμως τα όσα κάνουν στη Σύρο, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατα ατυχήματα. Εξοργισμένος οδηγός περιγράφει τα όσα έγιναν…

Καρτέρι στο δρόμο προς Γαλησσά φαίνεται ότι στήνουν τις βραδινές ώρες άγνωστοι, σύμφωνα με καταγγελίες που γίνονται από οδηγούς. Ο τελευταίος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να μην χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προκληθεί ατύχημα.

Όπως αναφέρει στο cyclades24.gr, χθες το βράδυ (27-01-2022) πηγαίνοντας προς Γαλησσά, «στο κατέβασμα του λόφου πριν τον Γαλησσα, πριν απο μια λευκή στάση και ενώ οδηγούσα, ξαφνικά βλέπω να πέφτει ένα βαρύ αντικείμενο με φόρα πάνω στην οροφή μου. Ευτυχώς δεν έχασα τον έλεγχο, σταμάτησα λίγα μέτρα πιο κάτω και γύρισα πίσω να δω τι ήταν αυτό το αντικείμενο.

Κοιτώντας τον δρόμο, ήταν γεμάτος απο διπλές δεμένες σακούλες που είχαν νερό. Μερικοί “εξυπνάκηδες” θώρησαν αστείο να πετάνε στα περαστικά αυτοκίνητα βέβαια όσο καθ αν έψαξα το βουνό ευτυχώς γι αυτους δεν κατάφερα να τους βρω.»

Πραγματικά, είναι κακόγουστες πλάκες, που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές αθώων πολιτών. Θα πρέπει να σημειωθεί πως όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ”εξυπνάδα” θα κατηγορηθούν για σοβαρότατα αδικήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες θα καταγγελθεί και επίσημα στο αστυνομικό τμήμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις