Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τα «έχωσε» σε παραγωγό λαϊκής στην Κοζάνη ο Χαρδαλιάς επειδή είχε… μάσκα στο πηγούνι!

Χαρδαλιάς
Φωτογραφία από: YouTube

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, 17.10.2020, στην Κοζάνη, την πρώτη περιοχή της χώρας που μπήκε στο… κόκκινο.

Ο κ. Χαρδαλιάς συμμετείχε σε σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς με θέμα τα επιδημιολογικά δεδομένα και το επιχειρησιακό σχέδιο, πριν αναχωρήσει για τα Ιωάννινα, όπου επίσης η κατάσταση είναι οριακή.

Click4more: “Η κατάσταση είναι κρίσιμη σε όλη τη χώρα” – Έκκληση Χαρδαλιά από την Κοζάνη (video)

Συνέβη όμως… και αυτό: Κατά την αναχώρησή του από την Κοζάνη και καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο (όπου τον περίμενε το ελικόπτερο για να τον μεταφέρει στα Ιωάννινα), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είδε έναν παραγωγό στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης με την μάσκα στο πηγούνι, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και του έκανε αυστηρή παρατήρηση!

Μάλιστα, σύμφωνε με το Kozanimedia, τόσο η συνοδεία του υφυπουργού, όσο και οι παριστάμενοι καταναλωτές και παραγωγοί στη λαϊκή του Σαββάτου έμειναν έκπληκτοι από το εν λόγω περιστατικό!

Πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία στη Κοζάνη για μη χρήση μάσκας – Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιβλήθηκαν σήμερα 5 πρόστιμα από τη Δημοτική Αστυνομία στην πόλη της Κοζάνης, από 300 ελέγχους, για μη χρήση μάσκας. Ο προϊστάμενος Αστυνόμευσης της Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Πατιός ανέφερε πως στην πλειοψηφία τους οι παραβάτες είναι ηλικιωμένοι, οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκα ή δεν την εφάρμοζαν σωστά, και όχι άτομα νεαρής ηλικίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις