Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – Ξεσπά η μητέρα: Ας ψάξουν ότι θέλουν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – Ξεσπά η μητέρα: Ας ψάξουν ότι θέλουν

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της οικογένειας στην Πάτρα, που έχασε και τα τρία κοριτσάκια του μέσα σε τρία χρόνια. Για τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από τις συνθήκες των αιφνίδιων θανάτων μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγγου. 

Την διαλεύκανση της υπόθεσης με τους αιφνίδιους θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει αναλάβει πλέον το τμήμα Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Την Παρασκευή υπήρχαν μάλιστα πληροφορίες ότι Εισαγγελία Πατρών ζήτησε την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας για να διερευνηθεί εξονυχιστικά η αιτία θανάτου της. Κάτι τέτοιο ωστόσο διαψεύδεται καθώς οι ιατροδικαστές έχουν λάβει όλα τα όργανα της για να τα εξετάσουν και συνεπώς μία τέτοια ενέργεια είναι περιττή. 

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», δηλώνει ότι δεν έχει πληροφορηθεί για το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Τζωρτζίνας. Εξέφρασε μάλιστα την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο καθώς – όπως είπε – το κοριτσάκι της πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει και νεκροψία. «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιον λόγο;», σημειώνει. Παρακάλεσε επίσης«να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά της όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους… να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

«Ας ψάξουν ότι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν. Δηλαδή η Ίριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας» δηλώνει η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγγου. 

Οι καταθέσεις των οικογενειακών γιατρών, αλλά και τα ευρήματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεως στις σορούς του 9χρονου κοριτσιού που πέθανε πριν από λίγες ημέρες και των δυο αδερφών της που πέθαναν τα προηγούμενα χρόνια αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για κάθε θάνατο έχουν σχηματιστεί ισάριθμες δικογραφίες, ενώ θα κληθούν για εξέταση και οι γονείς των τριών κοριτσιών.

Με πληροφορίες από flamis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις