Site icon NewsIT

Θέσεις εργασίας για 755 ανέργους στα Χανιά

25.06.2012 | 19:17
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ξεκινά από την Τετάρτη 27 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων κοινωφελούς χαρακτήρα στο νομό Χανίων...

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, στο πλαίσιο αυτό έγινε σήμερα συνέντευξη Τύπου στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση», με την ευκαιρία της δημοσίευσης της ανακοίνωσης για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 755 ατόμων για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης “Το Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας έρχεται να αποτελέσει ένα σημαντικό ανάχωμα στην αύξηση της ανεργίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο αλλά και να ενισχύσει τις αποδυναμωμένες υπηρεσίες των ΟΤΑ να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προβλήματα σε επίπεδο καθημερινότητας”.

Όσον αφορά το Δήμο Χανίων, ο συνολικός αριθμός ατόμων που θα προσληφθούν από την Αστική Εταιρεία που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό είναι 323, όλων των ειδικοτήτων, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και 5 μήνες.
Η δε αμοιβή που θα λαμβάνει ο κάθε απασχολούμενος ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εμπειρίας θα είναι 625 ευρώ μηνιαίως, με πλήρη κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Αδερφές και παλικάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια… στα Μάλια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version