Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: 14χρονη βούτηξε τα σουβλάκια και άρχισε να τρέχει – Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου

Θεσσαλονίκη: 14χρονη βούτηξε τα σουβλάκια και άρχισε να τρέχει – Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Το κορίτσι φέρεται να το έκανε για ένα… challenge στο διαδίκτυο. Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου πήγε στο αυτόφωρο γιατί φέρεται να ξυλοκόπησε την 14χρονη.

Έκπληξη προκαλεί η συγκεκριμένη υπόθεση από τη Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν με μια παρέα κοριτσιών να μπαίνει σε ψητοπωλείο της περιοχής και να παραγγέλνει σουβλάκια.

Το ένα από τα κορίτσια, φέρεται να άρπαξε ξαφνικά τα σουβλάκια και να άρχισε να τρέχει, στο πλαίσιο ενός challenge. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φέρεται να κυνήγησε το κορίτσι και να το ξυλοκόπησε.

Ο ίδιος βέβαια λέει ότι δεν χαστούκισε την 14χρονη αλλά ότι εκείνη… σκόνταψε.

«Έπεσε, δεν χτυπήθηκε. Έκλεψε δύο σάντουιτς (σουβλάκια) και το κάνουν αυτό επανειλημμένα, είναι μόδα. Τέλος πάντων τα κυνήγησαν τα παιδιά και έπεσε αυτό», λέει ο πατέρας του ψητοπώλη.

Από την πλευρά του, ο 37χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου δήλωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού πως δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, καθώς δε θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

Αντίθετα, οι γονείς της ανήλικης κατέθεσαν μήνυση για το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις