Site icon NewsIT
16:56 | 25.10.23

Θεσσαλονίκη: 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της

Τελετή παράδοσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) των πρώτων 6 από τα συνολικά 17 ασθενοφόρα, που αγοράστηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών με χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν στον ειδικό λογαριασμό για την κατάθεση δωρεών προκειμένου να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια πρόληψης και αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού Covid-19 παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Newsit Newsroom

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της βρέθηκε μία 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, με τις συνθήκες θανάτου να παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.

Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της στην περιοχή του Ιερού Ναού Παναγίας Λαοδηγήτριας στη Θεσσαλονίκη εντόπισαν τη σορό της στο μπάνιο.

Η έρευνα για τα αίτια θανάτου βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version