Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας και σκοτώθηκε

Τραγωδία σημειώθηκε αργά σήμερα Πέμπτη 20/10 το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με έναν 45χρονο άντρα νεκρό μετά από πτώση από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην οδό Κλαυδιανού στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη.

thessaloniki thessaloniki

Ο 45χρονος άντρας φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, έπεσε στο κενό και προσγειώθηκε σε είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτιμάται πως πρόκειται για αυτοκτονία, όμως το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.

Άγγελος Λαμπίδης

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα