Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο ”εκσφενδονίστηκε” στο αντίθετο ρεύμα – Οι επιβάτες βγήκαν ζωντανοί!

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό, στο ύψος του Επταπυργίου...

εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα στο σημείο εκείνο, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Το πρόβλημα παρατηρείται στο ρεύμα προς δυτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε εκτροπή Ι.Χ. αυτοκινήτου -για άγνωστους λόγους- με συνέπεια όχημα να εκσφενδονιστεί από τον ανατολικό κλάδο στο οποίο κινείτο προς το δυτικό.

Οι επιβάτες είχαν «Άγιο» καθώς δεν έπαθαν τίποτα, ενώ σημειώθηκε σύγκρουση με διερχόμενο όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Τα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στοίχισαν τη ζωή στο τρίχρονο παιδί τους – Θρίλερ με τον θάνατο του άτυχου Ντένις!

Ηλεία: Την σκότωσε με κλωτσιά ένα από τα μοσχάρια που αγόρασε το παιδί της – Τραγωδία σε χωριό της Ανδρίτσαινας!

Γιάννενα: Διαρροή υγραερίου μετά από τροχαίο με βυτιοφόρο – Δείτε φωτογραφίες από την εθνική οδό!

Πάτρα: Εργοδότης σακάτεψε στο ξύλο την υπάλληλο που έμαθε το ”ένοχο” μυστικό του – Στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα!

Ηλεία: Έπιασαν και τον πέμπτο δραπέτη των κρατητηρίων – Του φόρεσαν χειροπέδες όταν βγήκε από την κρυψώνα του!

Ηράκλειο: Ξήλωναν αυτό το ΑΤΜ χωρίς να τους βλέπει κανένας – Η ατυχία της τελευταίας στιγμής που τους χάλασε τα σχέδια (Φωτό)!

Λάρισα: Το… προεκλογικό λάθος που έγινε θέμα συζήτησης – Άνω κάτω ένα εκλογικό τμήμα!

Θεσσαλονίκη: Ο πελάτης που ψώνιζε ρούχα δίχως να προβληματίζεται για τιμές – Διάλεγε και πλήρωνε στα γρήγορα!

Κρήτη: Ένα βίντεο… αριστούργημα για το νησί των 4 εποχών!

Σέρρες: Βγήκε από το σπίτι και πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα