Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία εργαζομένων στην ΠΟΕ – ΟΤΑ έξω από το δικαστικό μέγαρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης έκαναν το πρωί εργαζόμενοι στην ΠΟΕ - ΟΤΑ, με αίτημα την παράταση των συμβάσεων 177 εργαζομένων του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας με βάση το άρθρο 16 του νόμου 4429/16, που προβλέπει την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων έως τις 31/12/2017 "κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης".

Οι εργαζόμενοι, από τις 8 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, προχώρησαν σε στάση εργασίας με αποτέλεσμα να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες των ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά τα δικαστήρια, κατευθύνθηκαν στη Φράγκων, εκεί όπου έληξε και η κινητοποίηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα