Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φούλαρε βενζίνη και έγινε καπνός χωρίς να πληρώσει – Δεύτερο χτύπημα σε λίγες μέρες

Θεσσαλονίκη: Φούλαρε βενζίνη και έγινε καπνός χωρίς να πληρώσει – Δεύτερο χτύπημα σε λίγες μέρες

O νεαρός οδηγός ζήτησε να βάλουν στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, όση βενζίνη χωράει. Τα όσα έκανε στη συνέχεια, προκαλούν συζητήσεις στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο…

Ένας 21χρονος μαζί με ένα άλλο άτομο, έβαλαν βενζίνη σε βενζινάδικο και αποχώρησαν χωρίς να καταβάλουν το σχετικό αντίτιμο. Είναι μία από τις 12 συνολικά περιπτώσεις ταυτοποίησης ατόμων μέσα στο τελευταίο 24ωρο που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Ο νεαρός οδηγός μπήκε σε βενζινάδικο και είπε στον υπάλληλο να γεμίσει το ρεζερβουάρ. Του έβαλε 86 ευρώ και τότε έβαλε μπροστά και έφυγε χωρίς να πληρώσει. Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες. Πριν από σχεδόν ένα μήνα ανάλογη κλοπή είχε σημειωθεί σε βενζινάδικο της Πυλαίας.

Σύμφωνα με το seleo.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 21χρονου, ο οποίος τέλη Απριλίου του 2022 μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Πυλαίας και αφού γέμισε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του με βενζίνη αξίας 133 ευρώ, αποχώρησε χωρίς να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις