Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η μυστική συνάντηση του Γιάννη Μπουτάρη για τις εκλογές – Η απάντηση που προβλημάτισε τον δήμαρχο!

Θεσσαλονίκη: Η μυστική συνάντηση του Γιάννη Μπουτάρη για τις εκλογές – Η απάντηση που προβλημάτισε τον δήμαρχο!

Στις παρασκηνιακές ζυμώσεις ενόψει των δημοτικών εκλογών στρέφεται το ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη, μετά το πέρας της 83ης ΔΕΘ. Όχι ότι οι ζυμώσεις δεν γίνονταν και πριν από την Έκθεση, αλλά καθώς οι προβολείς ήταν στραμμένοι στη ΔΕΘ κάποιες ενδιαφέρουσες συναντήσεις οι οποίες έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επισκιάστηκαν από την πυκνή πολιτική επικαιρότητα των προηγούμενων ημερών…

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η περίπου μυστική συνάντηση η οποία έγινε προ ημερών μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του τέως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλου. Οι άλλοτε  στενοί συνεργάτες και εκ των συνιδρυτών της «Πρωτοβουλίας» τα είπαν στο «Β» του Βυζαντινού Μουσείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση αφορούσε τις δημοτικές εκλογές και ειδικότερα το εάν ο δήμαρχος θα διεκδικήσει ή όχι τρίτη θητεία. Αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν ότι οι δύο άνδρες αντάλλασσαν απόψεις σχετικά με τις πιθανότητες που έχει ο Γιάννης Μπουτάρης να ξανακερδίσει τις εκλογές.

Η γνώμη του Αβραμόπουλου στο κρίσιμο ερώτημα «να θέσω ή όχι υποψηφιότητα;» που του έθεσε ο Μπουτάρης δεν θα πρέπει να ήταν και πολύ ενθαρρυντική. Ή εν πάση περιπτώσει, ίσως να μην ήταν αυτή που θα ήθελε να ακούσει ο δήμαρχος.

Πηγή: voria.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις